Afganistan, czyli materiał na grę?
Recenzja gry Medal of Honor (2010)
Spis treści
Grafika bezsprzecznie stoi na wysokim poziomie, jednak jak zauważyliście zawsze mam w tym artykule jakieś „ale”. Tak jest również tym razem. Piękne sceny możemy obserwować tylko podczas rozgrywki, która toczy się w ciągu dnia, ponieważ w nocy jest dużo gorzej. Nie brakuje wielu miłych dla oka animacji jak chociażby zawiewania piasku, śniegu czy interakcji z różnymi elementami otaczającego nas świata. Bronie są wykonane z dużą dokładnością, widok przez lunetę również nie pozostawia wiele do życzenia.
Polonizacja Medal of Honor została wykonana w moim mniemaniu wręcz perfekcyjnie. Możliwe, że są minimalne błędy, jednak ja ich nie wychwyciłem. Za to zwróciłem uwagę na bardzo duży realizm i swobodę wypowiedzi. Nie ma tutaj zbędnej synonimizacji, którą można było obserwować w innych tytułach. Co mam na myśli? Jeżeli żołnierz się denerwuje to nie mówi: „kurcze, ale pech”, ale krzyczy: „ku*wa, pier*olony pech”. Podczas zabawy w MoH poznacie wiele ciekawych zwrotów (często wulgarnych), które dodają smaczku całej akcji.
Konkursy
Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.
-
Konkurs świąteczny 2020
Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...
-
10 urodziny vortalu!
Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...
Komentarze
Onyks
2010-11-05 18:58:53
iight
2010-11-06 17:26:42
Kamirp
2010-11-06 18:33:16
Irwander
2010-11-09 09:02:10
Onyks
2010-12-28 19:13:08
~adrian20_91