» załóż konto» przypomnij hasło

Afganistan, czyli materiał na grę?

Recenzja gry Medal of Honor (2010)

Autor: Rafał Cebulski | Data: 2010-11-05 16:13:00

A A A | Wejść na stronę 48317 | Komentarzy 6

Grafika bezsprzecznie stoi na wysokim poziomie, jednak jak zauważyliście zawsze mam w tym artykule jakieś „ale”. Tak jest również tym razem. Piękne sceny możemy obserwować tylko podczas rozgrywki, która toczy się w ciągu dnia, ponieważ w nocy jest dużo gorzej. Nie brakuje wielu miłych dla oka animacji jak chociażby zawiewania piasku, śniegu czy interakcji z różnymi elementami otaczającego nas świata. Bronie są wykonane z dużą dokładnością, widok przez lunetę również nie pozostawia wiele do życzenia.

Medal of Honor

Medal of Honor

Medal of Honor

Polonizacja Medal of Honor została wykonana w moim mniemaniu wręcz perfekcyjnie. Możliwe, że są minimalne błędy, jednak ja ich nie wychwyciłem. Za to zwróciłem uwagę na bardzo duży realizm i swobodę wypowiedzi. Nie ma tutaj zbędnej synonimizacji, którą można było obserwować w innych tytułach. Co mam na myśli? Jeżeli żołnierz się denerwuje to nie mówi: „kurcze, ale pech”, ale krzyczy: „ku*wa, pier*olony pech”. Podczas zabawy w MoH poznacie wiele ciekawych zwrotów (często wulgarnych), które dodają smaczku całej akcji.

Medal of Honor

Medal of Honor

Medal of Honor

Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• Onyks

2010-11-05 18:58:53

Dziwi mnie twój entuzjazm. Grałem w obydwie BETY MoH-a, które były naprawdę słabe, później potwierdzili to prawie wszyscy recenzenci wystawiając jej słabiutką ocene.
  • iight

2010-11-06 17:26:42

Ja też grałem i nie jestem zachwycony. Jednak dużo nie brakuje do CoD czy BF. Jedno jest pewne: za krótka!
  • Kamirp

2010-11-06 18:33:16

o wreszcie recka gry :D
  • Irwander

2010-11-09 09:02:10

Popykałem sobie wczoraj w nowego Medala i bardzo mi się podoba :D Co Wy chcecie od tej gry :P?
  • Onyks

2010-12-28 19:13:08

??? Może to że jest po prostu słaba.
  • ~adrian20_91

2012-04-03 15:46:30

to morze być fajne

Komentarz 6

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...