» załóż konto» przypomnij hasło

Kogo potrafi wystraszyć?

Norton Ghost 14.0

Autor: Mateusz Galon | Data: archiwalny

A A A | Wejść na stronę 35940 | Komentarzy 1

Wyślij opinię
Funkcja ta daje nam możliwość wysłania swojej opinii o produkcie firmy Symantec. Pozwala lepiej przygotować kolejną wersję danego programu ( w tym przypadku Norton Ghost). Uważam, że warto wysłać taką opinię, żeby mieć chociażby minimalny wkład w wygląd kolejnego wydania.

Norton Ghost 14

Dostosowanie raportów

Dzięki temu usprawnieniu możemy wybrać rodzaj raportów, jaki chcemy otrzymywać od programu. Raport pełny jest sugerowany w wypadku posiadania kopii zapasowej plików krytycznych, które są dla nas bardzo ważne. Drugi rodzaj wyświetli nam status danych dysków lub plików, tylko wtedy, gdy wystąpią jakieś błędy. Trzeci rodzaj to po prostu brak raportów – wybieramy wtedy gdy pliki nie są dla nas istotne. W zakładce zaawansowane mamy dostęp do pełnego dziennika zdarzeń, który informuje nas dokładnie o wykonywanych operacjach za pomocą programu Norton Ghost.

Warto wspomnieć, że program Norton Ghost 14.0 korzysta z globalnego systemu alertów zabezpieczeń ThreatCon firmy Symantec w celu identyfikacji zagrożeń i uruchamiania procesu tworzenia przyrostowych kopii zapasowych jeszcze przed atakiem. Rozwiązanie Norton Ghost 14.0 umożliwia również integrację z programem Google Desktop, zapewniając dostęp do indeksów kopii zapasowych z możliwością wyszukiwania.

Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• ~Gajur

2013-02-20 23:24:45

Mam zainstalwanego nortona 14 na XP a chcę zainstalować win.7 i z tąd moje pytanie czy Norton będzie chodził na win. 7

Komentarz 1

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...

Ostatnio na forum