» załóż konto» przypomnij hasło

Kogo potrafi wystraszyć?

Norton Ghost 14.0

Autor: Mateusz Galon | Data: archiwalny

A A A | Wejść na stronę 35914 | Komentarzy 1

Norton Ghost 14.0 Firma Symantec wydała na rynek program, o którym pewnie jeszcze nie wszyscy słyszeli. Dzięki niemu użytkownik może szybko przywrócić swój system po awarii i zarazem odzyskać utracone dane. Oprogramowanie to może współpracować z większością urządzeń pamięci masowej, dzięki czemu jest narzędziem uniwersalnym. W recenzji, którą dla Was przygotowałem przedstawię działanie tego programu, scharakteryzuję jego funkcję oraz ocenię oczami przeciętnego Kowalskiego. Zapraszam do lektury.

Program został zapakowany w standardowe pudełko, na którym znajdziemy kilka przydatnych informacji o samym oprogramowaniu. Całość jest w polskiej wersji językowej, która jest nienaganna.

Norton Ghost 14
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• ~Gajur

2013-02-20 23:24:45

Mam zainstalwanego nortona 14 na XP a chcę zainstalować win.7 i z tąd moje pytanie czy Norton będzie chodził na win. 7

Komentarz 1

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...