Mój komputer - moja twierdza!
Test Kaspersky Internet Security 2010
Podsumowanie | |||
---|---|---|---|
Najnowszy produkt firmy Kaspersky Lab na rok 2010 jest bardzo udany. Dzięki swojej prostej budowie mogą z niego korzystać wszyscy użytkownicy komputerów, zarówno ci mniej, jak i bardziej doświadczeni. Dużym plusem jest minimalne obciążenie, które w żaden sposób nie spowalnia naszej pracy przed komputerem, a sam program pracuje w tle nie przeszkadzając nam w obowiązkach. Osobiście pracuje z Kaspersky Internet Security już drugi rok i jak do tej pory jestem z niego bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem problemów ze złośliwym oprogramowaniem czy atakami, a każdy pendrive czy karta pamięci zawsze zostaje dokładnie sprawdzona. Jedyne to mi pozostaje to polecić tę aplikację. Każdy, kto chce mieć pełną ochronę swojego komputera w jednym pakiecie powinien wybrać Kaspersky Internet Security 2010. Z niecierpliwością czekam na kolejną wersję. |
|||
Dostępność i cena: | |||
Cena według producenta: 155 PLN. | |||
Zalety i wady: | |||
![]() |
|
![]() |
|
Sprzęt do testów dostarczyła firma: | |||
![]() |
Warto przeczytać:
Do góry
Konkursy
Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.
-
Konkurs świąteczny 2020
Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...
-
10 urodziny vortalu!
Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...
Komentarze
samsam
2010-05-26 19:49:06
Mateusz
2010-05-26 20:45:45
Maaario
2010-05-27 09:23:03
anana89
2010-06-09 00:46:42
Co do ceny to wg. mnie to i tak mało jak na tak dobry produkt, to nie jest sam antywirus, to również ochrona przed zagrożeniem płynącym z sieci, o którym istnieniu większość nie ma pojęcia (między innymi ataki sieciowe).