» załóż konto» przypomnij hasło

Aby uzyskać swobodę podczas prezentacji

Recenzja Microsoft Wireless Presenter Mouse 8000

Autor: Marcin Karol | Data: 2011-06-04 16:31:52

A A A | Wejść na stronę 33654 | Komentarzy 7

Podsumowanie

Microsoft Wireless Presenter Mouse 8000 to eleganckie i stylowe urządzenie, które przyda się tak naprawdę każdemu: studentowi podczas prezentacji na uczelni, przeciętnemu Kowalskiemu, jako pilot i myszka do komputera czy biznesmenowi, który dużo podróżuje i potrzebuje urządzenia w pełni mobilnego, które pozwala na swobodną pracę. Po naszych testach możemy stwierdzić, że urządzenie spisuje się dobrze w każdej roli. Dzięki kompaktowym rozmiarom i małej wadze urządzenie jest wygodne w funkcji prezentera, ponieważ łatwo mieści się w dłoni, a w połączeniu ze sterownikami IntelliPoint 6.1 możemy w pełni wykorzystać jego potencjał. W czasie dwóch tygodni pracy z gryzoniem baterie nie zdążyły się wyładować, a my nie zauważyliśmy wzrostu opóźnienia w pracy gryzonia. Urządzenie polecamy głównie osobom, które często dokonują prezentacji firmowych i są dużo w ruchu. Połączenie wszystkich cech Microsoft Wireless Presenter Mouse 8000 sprawi, że produkt ten będzie jednym z bardziej udanych zakupów. Cena bohatera powyższej recenzji wynosi około 225 PLN. Czy to dużo? Oceńcie proszę sami.

Dostępność i cena:
Cena według producenta: 225 PLN

Zobacz, gdzie najtaniej.

Zalety i wady:

plus
  • 4 w 1 – myszka, prezenter, wskaźnik oraz pilot
  • Dobra jakość wykonania
  • Wygodna w użytkowaniu
  • Łatwość podłączenia
  • Duży zasięg
  • Długa praca na jednym komplecie baterii

minus
  • Nie najlepsze rozmieszczenie przycisków
Przyznane wyróżnienia:

rekomendacja

Sprzęt do testów dostarczyła firma:

microsoft

Microsoft logo
 http://www.microsoft.com/
Serdecznie dziękujemy.

Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• adi760

2011-06-04 19:03:58

Duży ten odbiornik. Ja z Logitecha mam o wiele mniejszy.
  • Irwander

2011-06-04 19:10:36

Racja, jako myszka do lapka na wyjazdy to raczej odpada. Łatwo urwać. Do prezentacji sprawdzi sie pewnie dobrze.
  • Kamirp

2011-06-06 08:24:38

Trochę dziwne , powiedzieć można innowacyjne .. zobaczymy jak się przyjmie takie rozwiązanie ale dla mnie troszkę dziwne
  • nimrag

2011-06-06 08:29:37

Ta myszka jest dostępna na rynku już od przynajmniej 2 lat, wprowadzona przy okazji premiery VISTY....
  • Mikellle

2011-06-06 08:34:40

Za takie coś 220zł? To już lepiej kupić bluetooth do kompa i komórką przełanczać prezentacje (a bluetooth w komórce to już raczej standard). Myszki moze komórka nei zastąpi ale 220zł to przesada. Już lepiej stać gdzieś z boku i zwykłą myszką ruszać. A jeżeli chodzi o laserek to nie widze problemu żeby sobie kupić bryloczek albo długopis z laserem.
  • ~elf

2011-06-06 10:32:01

Ta konstrukcja jest genialna w swojej prostocie tylko ta cena troche przypalowa :)
  • ~Dawid

2012-01-29 19:43:40

już wiem czemu dostałem tą myszkę za darmo do nowo otwieranego rachunku ....

bo, to jest złom, może mam kiepski egzemplarz ale u mnie kursor opóźnia się a podczas kopiowania plików, nie działa prawie w ogóle

Komentarz 7

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...