Recenzja głośników
Media-Tech Tornada Pro DB 2.1
Spis treści
Filmy na tych głośnikach też sprawują sie bardzo dobrze, bo skoro muzyka i gry brzmią nieźle to czemu filmy miałyby nie dźwięczeć tak samo ? Wybuchy są wyraźnie słyszalne, muzyka nie miesza się w jedną całość z głosami bohaterów i innymi efektami dźwiękowymi. Cóż więcej mogę dodać, po tym co napisałem o muzyce i grach ? Dodam że spisują się tak samo dobrze. Testowałem na następujących filmach: 10,000 BC, Gladiator, Jumper, Meet the Spartans, Hitman, Alen vs. Predator II, Rambo IV, oraz innych.
Zważywszy na fakt że zestaw grał na popularnej "integrze", to podejrzewam że podpięty pod kartę dźwiękową z prawdziwego zdarzenia wypadłby jeszcze lepiej i jeszcze wierniej odtwarzałby dźwięk.

Wartym wspomnienia faktem jest to że do zestawu dostajemy bezprzewodowy pilocik! To jest pomysł dość innowacyjny w porównaniu do Logitecha i Creative'a ! Za jego pomocą możemy regulować głośność, bas, treble, włączać/wyłączać zestaw, włączać/wyłączać tryb loud, resetować ustawienia, oraz zmieniać źródło dźwięku.
Warto przeczytać:
Do góry
Konkursy
Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.
-
Konkurs świąteczny 2020
Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...
-
10 urodziny vortalu!
Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...
Komentarze