Idealne głośniki na piknik
Logitech Z-5
Spis treści
Z-5 mogą się pochwalić membranami umieszczonymi po dwóch stronach obudowy. Dzięki temu dźwięk dochodzi do każdego zakątka pokoju. W praktyce rzeczywiście dźwięk jest bardzo dobrze słyszalny z każdej strony. Niestety według mnie jest to zbędny bajer. Głośniki poprzez swoje gabaryty będą przez większość osób używane, jako stacjonarne i w większości przypadków będą one stały na biurku przy ścianie, przez co jedna z membran zawsze będzie skierowana do tejże ściany. Oczywiście znajdą się użytkownicy laptopów, którzy będą brali swój sprzęt na wszelkiego rodzaju wyjazdy np. na kemping - wtedy ten "bajer" nabiera sensu i może się naprawdę przydać, chociaż i tak głośniki są ciche, więc nie zorganizujemy za ich pomocą imprezy, ale o tym za chwilę - w dalszej części testu.
Warto przeczytać:
Do góry
Konkursy
Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.
-
Konkurs świąteczny 2020
Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...
-
10 urodziny vortalu!
Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...
Komentarze
Szyjamon
2009-10-01 23:33:46
Mateusz
2009-10-02 00:05:49
maciek
2009-10-02 20:01:49
Dobrze, że nie wymagają zasilania z gniazdka.
Takie recki mi się podobają.
Michal
2009-10-02 22:02:14
arturpoz
2009-10-04 00:09:48
Mateusz - w tej cenie myślę, że lepszej oferty raczej ciężko będzie szukać - Z5 powinny w 100% każdego posiadacza laptopa zadowolić.
Irwander
2009-10-11 17:13:55
pozdrawiam