Kolejny wynalazek
Logitech QuickCam Pro 9000

Spis treści
Do niedawna używałem tandetnej kamery kupionej na Allegro w cenie kilkunastu PLN. Jedyne co było w niej widać to tyle, że...było coś widać. Należy jednak dbać o swój wizerunek, więc postanowiłem kupić nową kamerę. Nie zamierzałem więc przy jej zakupie iść na kompromis, tym bardziej, że high-endowy sprzęt wśród tego typu peryferii nie jest aż tak drogi. No i wybór padł na Pro 9000. Naczytałem się o niej w Internecie sporo, ale nie dowiedziałem się zbyt wiele. Polskich testów jest jak na lekarstwo, a szkoda ponieważ produkt jest rewelacyjny. Zauważyłem parę istotnych szczegółów, którymi chciałbym sie podzielić.

Wszyscy zaczynają testy od opisu pudełka w jakim produkt spoczywa. Pro9000? Ot pudełko - sztywny karton, sztywna część plastykowa, okienko przez które klienci mogą oglądać kamerę i napalać się na jej zakup. Gdy produkt obierzemy już z opakowania, co takie proste nie jest, szczególnie ostatnie stadium uwalniania z kartoniku, w którym spoczywa, rozpoczynamy instalację.

Kamery nie można jednak podłączyć do USB do momentu aż się nie zainstaluje oprogramowania - niektóre funkcje kamery mogą nie działać jeśli pomylimy kolejność. W czasie instalacji, program poprosi o podłączenie kamery i sam ją wykryje. Raczej nikt nie powinien pomylić się gdyż na przewodzie jest ostrzeżenie.

Wszyscy zaczynają testy od opisu pudełka w jakim produkt spoczywa. Pro9000? Ot pudełko - sztywny karton, sztywna część plastykowa, okienko przez które klienci mogą oglądać kamerę i napalać się na jej zakup. Gdy produkt obierzemy już z opakowania, co takie proste nie jest, szczególnie ostatnie stadium uwalniania z kartoniku, w którym spoczywa, rozpoczynamy instalację.

Kamery nie można jednak podłączyć do USB do momentu aż się nie zainstaluje oprogramowania - niektóre funkcje kamery mogą nie działać jeśli pomylimy kolejność. W czasie instalacji, program poprosi o podłączenie kamery i sam ją wykryje. Raczej nikt nie powinien pomylić się gdyż na przewodzie jest ostrzeżenie.
Warto przeczytać:
Do góry
Konkursy
Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.
-
Konkurs świąteczny 2020
Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...
-
10 urodziny vortalu!
Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...
Komentarze