Windows do kompletu

Microsoft Wireless Laser Desktop 7000

Autor: Szymon Grzegorczyk | Data: 2009-10-07 18:05:53

A A A | Wejść na stronę 37469 | Komentarzy 10

Podsumowanie
Zestaw Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 to doskonaÅ‚e, przemyÅ›lane i niezwykle funkcjonalne urzÄ…dzenia. Każdy z komponentów zostaÅ‚ niezwykle precyzyjnie wykonany. JeÅ›li piszesz dużo na komputerze, przeglÄ…dasz strony internetowe to jest to zestaw dla Ciebie. DziÄ™ki tym urzÄ…dzeniom nie bÄ™dÄ… bolaÅ‚y CiÄ™ palce, nadgarstki czy ramiona. Widać, że komfort pracy byÅ‚ priorytetem inżynierów Microsoftu przy budowie tego zestawu. JeÅ›li chodzi o graczy, może ich do koÅ„ca nie satysfakcjonować rozdzielczość i praca myszki. Jednak dla „niecodziennych” graczy jest to moim zdaniem wymarzony sprzÄ™t. Gigant z Redmond kolejny raz pokazaÅ‚, że jest w czoÅ‚ówce producentów tego typu urzÄ…dzeÅ„ i nie ma zamiaru popuÅ›cić.  Z naszej strony przyznajÄ™ wyróżnienie Best Buy oraz RekomendacjÄ™ serwisu PCFoster.pl. Serdecznie polecam każdemu Laser Desktop 7000 !
Dostępność i cena:
Cena według producenta: od 400zł

Wady i zalety:

plus
  • Niespotykana funkcjonalność zestawu
  • Komfort pracy
  • Nowoczesny wyglÄ…d
  • Dodatkowe klawisze
  • Falisty ukÅ‚ad przycisków
  • Nóżki pod klawiaturÄ™

minus
  • Nieidealna spacja
  • Rolka bez uskoków
Przyznane wyróżnienia:

SprzÄ™t do testów dostarczyÅ‚a firma:
iiyama
http://www.microsoft.com/

Serdecznie dziękujemy.
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• 2009-10-07 18:09:41

Noooooo, jestem pod wrażeniem. Zarówno zestawu, jak i samej recenzji. Wyczerpująco, na temat, świetne fotki... brawo!
    Myślałem, że minusem będzie cena, jednak widzę, że sprzęt dostał Best Buy, czyli jest wart tych pieniędzy.
  • 2009-10-07 19:11:39

jw wow
    Wszystko mi siÄ™ podoba ;]
  • 2009-10-07 19:16:26

Dzięki Panowie :) Co do ceny, to na pewno nie jest ona minusem. Co prawda mogłaby ona być trochę niższa, jednak sprzęt jest wart tych pieniędzy.
  • 2009-10-07 19:26:50

No klawa jest spoko, nie powiem ;p
    ale odczułem wrażenie, że autor za bardzo wczuł się i okazał za dużo emocji ;p

A swoja drogą 400 zł na taki zestaw? Chyba, ze miałbym co robić z pieniędzmi.
  • 2009-10-07 19:31:20

Super. Żeby zestaw był troszkę tańszy ...
  • 2009-10-07 19:35:40

Klakiers napisał:

No klawa jest spoko, nie powiem ;p
    ale odczułem wrażenie, że autor za bardzo wczuł się i okazał za dużo emocji ;p

A swoja drogą 400 zł na taki zestaw? Chyba, ze miałbym co robić z pieniędzmi.

Heh... nie powiem, bo przyjemnie mi się pisało... chodzi pewnie o te fantazyjne podtytuły ;p
  • 2009-10-07 22:04:04

no powiedzmy ;p
  • 2009-10-08 12:44:15

Bardzo dobry tekst, napisany z pasją i dużym zaangażowaniem w temat. Nie słuchaj ich Szyjamon, te fantazyjne podtytuły nadają artykułowi stylu i ciekawej oprawy. Naprawdę, kawał dobrej roboty.
  • 2009-10-08 12:46:14

Co do samego produktu Microsoftu to nie mogę za dużo powiedzieć, ponieważ moje urządzenia wskazujące i klawiatury zawsze miały znaczek Logitecha. Jednak widzę, że firma założona przez Pana Gates'a potrafi zrobić (czasami) coś porządnego... ;-)
  • 2009-10-14 09:05:58

Super zestawik :)
    Estetyczny wyglÄ…d :)
    Podoba mi się w całej okazałości.

Lecz cenowo odpada niestety ;/

Komentarz 10