» załóż konto» przypomnij hasło

Ergonomia ponad wszystko?

Rzut okiem: Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000

Autor: Mateusz Galon | Data: 2010-03-27 20:45:44

A A A | Wejść na stronę 28611 | Komentarzy 5

Podsumowanie
Ergonomiczna, przewodowa klawiatura od Microsoftu zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Posiada ona duże, a zarazem bardzo wygodne klawisze (w układzie typu Comfort Curve), które charakteryzują się wysoką kulturą pracy. Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 posiada kilka przydatnych multimedialnych przycisków, jednak nie jest przeładowana często zbędnymi dodatkami, które tylko podnoszą koszty urządzeń wskazujących. Nasz dzisiejszy bohater według producenta kosztuje 89 PLN, jednak w polskich sklepach można go znaleźć poniżej 60 PLN, co czyni tą ofertę niezwykle atrakcyjną. Producent udziela 36 miesięcy gwarancji na swój produkt.
Dostępność i cena:
Cena według producenta: 89zł

Wady i zalety:

plus
  • świetne wykonanie
  • nowoczesny wygląd
  • wysoka ergonomia
  • plug&play

minus
  • brak CD w komplecie
Sprzęt do testów dostarczyła firma:
iiyama
http://www.microsoft.com/

Serdecznie dziękujemy.
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• Baleron333

2010-03-28 09:57:40

Nawet taka sobie klawiatura ciekawe po ile ?
  • Szyjamon

2010-03-28 10:36:00

Cena jest w podsumowaniu - 89zł, natomiast tak jak Mateusz pisze, znajdziemy ją w sklepach o wiele taniej ;) Myślę, że w te cenie jest to jedno z lepszych tego typu urządzeń.
  • Michal

2010-03-29 17:35:17

Mateusz, a gdzie lanie wody ??
  • spookie

2010-03-31 16:08:42

owszem, fajna ta klawiatura. Za taką cenę bardzo rozsądny wybór.
    p.s. szkoda że nie było lania wody, ale Microsoft zapewnia, że i to przetrzyma :-D
  • ~MichałS

2011-07-06 10:45:33

Używam tej klawiatury od kilkunastu już miesięcy. Cena spadła do bardzo przystępnego poziomu oscylującego w okolicy 60zł. Wiele modeli klawiatur pod moimi palcami się już przewinęło, zwykle modele o rząd wielkości droższe, jednak ten Microsoft wydaje mi się najlepszym wyborem.
    Świetna ergonomia jak na klawiaturę niełamaną. Cichy i miły skok klawisza. I wygląd fajny.
    Kawał fajnej klawiatury dzięki czemu pozbyłem się zmęczenia nadgarstków i polepszyłem precyzję i szybkość pisania.

Komentarz 5

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...

Ostatnio na forum