» załóż konto» przypomnij hasło

Podbijamy Hannover!

Fotorelacja z targów CeBIT 2010

Autor: Redakcja PCFoster.pl | Data: 2010-03-11 23:50:56

A A A | Wejść na stronę 158079 | Komentarzy 11

CeBIT 2010 Scythe
Firma Scythe przedstawiła nam podczas targów kilka naprawdę ciekawych rozwiązań, głównie mam tutaj na myśli nowe coolery, zasilacze oraz obudowy midi-tower. Powyżej widzicie model Ninja 3, który jest następcą całkiem udanego Ninja 2.

CeBIT 2010 Scythe
Zapowiada się następca Mugena 2? Jeżeli tak, to czeka nas kolejny hit!

CeBIT 2010 Scythe

CeBIT 2010 Scythe

CeBIT 2010 Scythe

CeBIT 2010 Scythe

CeBIT 2010 Scythe
Prototyp chyba największego schładzacza, która ma szansę pojawić się na rynku. Susano (tak będzie się nazywał) pozwala zamontować do czterech(!) wentylatorów 120mm.  

CeBIT 2010 Scythe
Jeszcze raz Yasya i jego miedziany odpowiednik.

CeBIT 2010 Scythe
Powyżej ciekawe chłodzenie przeznaczone do GPU, które już dłuższy czas jest ogólnodostępne rynku. Już niedługo publikacja testu tego zestawu na łamach PCFoster.pl.
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• maciek

2010-03-12 08:50:04

Z tego co napisaliście to macie do przetestowania dużo sprzętu, bardzo mnie to cieszy ;]
    Targi mocno zubożały przez wszechobecny kryzys. Dostało się też hostessom (tym ładniejszym), dlaczego z nich rezygnują, piękno zawsze przyciąga...

Łanie wyszła relacja, choć są zdjęcia na których widać, że (za dużo czasu nie możemy na to poświęcić).
  • Teejays

2010-03-12 10:29:05

W końcu jest relacja. :D

Mam pytanie. Nie wiecie jak zakończyło się podkręcanie sprzętu przez ASUS'a?
  • Mateusz

2010-03-12 10:40:41

Macie racje, w tym roku biegaliśmy od stoiska do stoiska na umówione spotkania i nie było czasu, żeby przyjrzeć się nowym produktom. Hostess nie było - chyba wszystkie pojechały na odbywające się równolegle targi motoryzacyjne w Genewie (polecam obejrzeć galerię również z tego wydarzenia ;) ).
    @Mivosh Niestety obserwowaliśmy zabawy OC tylko chwilę i nie wiemy jak zakończyły się ostatecznie.
  • Adonim

2010-03-12 15:00:44

Świetnia i bardzo obszerna fotorecenzja z targów w Hanoverze. Chyba nawet mogę zaryzykować stwierdzenie że jest największą w Polskim Internecie.
  • Duath

2010-03-12 21:35:17

Gratulacje Panowie, najobszerniejsza fotorecenzja jaką widziałem w Internecie :) A co do hostess - nie wiem jak Wy uważacie, ale Pani na zdjęciu nr 1 i ta co kleiła się do Mateusza są milusie :D
  • samsam

2010-03-13 11:56:59

Tegoroczny Cebit ponoć świecił pustkami, ale producenci pokazali trochę sprzętu,nawet ładnego Radeonka sobie wypatrzyłem :)Jeśli chodzi o hostessy, to wiadomo, że Alienware :P
  • Mateusz

2010-03-13 18:59:20

Adonim napisał:

Świetnia i bardzo obszerna fotorecenzja z targów w Hanoverze. Chyba nawet mogę zaryzykować stwierdzenie że jest największą w Polskim Internecie.

Duath napisał:

Gratulacje Panowie, najobszerniejsza fotorecenzja jaką widziałem w Internecie :) A co do hostess - nie wiem jak Wy uważacie, ale Pani na zdjęciu nr 1 i ta co kleiła się do Mateusza są milusie :D

Dzięki Panowie za dobre słowa :) Robimy co w naszej mocy :)
    @Duath, @morticore, tak Panie z Alienware były całkiem fajne :) Jedna nawet podejrzewała, że Bartek jest z Rosji ("Ty ruski?") :D
  • Duath

2010-03-13 20:12:04

A jak na żywo sprawowała się Pani z Sapphire? : nr 1 na stronie ze zdjęciami ;]
  • Teejays

2010-03-13 22:24:56

Relacja z targów komputerowych, a większość gada o hostessach. :D
  • Mateusz

2010-03-14 09:04:44

Duath napisał:

A jak na żywo sprawowała się Pani z Sapphire? : nr 1 na stronie ze zdjęciami ;]

Szczerze mówiąc to stała sobie, bez większych emocji. Chyba była już zmęczona w ostatnie dni...;)

zobacz wszystkie komentarze | Komentarz 11

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...

Ostatnio na forum