» załóż konto» przypomnij hasło

Czy okaże się "Pro"?

Panda Antivirus Pro 2009

Autor: Mateusz Galon | Data: archiwalny

A A A | Wejść na stronę 20812 | Komentarzy 0

Aplikacja uruchamia się domyślnie z każdym startem systemu operacyjnego. Ikona Pandy pojawia się na pasku startowym (obok zegara). Kiedy dokonamy już aktywacji produktu, możemy w pełni korzystać z jego wszystkich funkcji. Co najważniejsze aplikacja aktualizuje się co najmniej raz dziennie, przez co możemy zawsze czuć się bezpieczni. Warto zauważyć, że codziennie pojawia się w światowym Internecie ponad dwa tysiące złośliwych kodów, które mogą zagrażać naszemu komputerowi.

Panda Antivirus Pro 2009
Po aktywacji szybko zrobiłem gruntowne skanowanie systemu. Muszę dodać, że wcześniej miałem darmowy program Avast, który również aktualizował się codziennie i nie narzekałem, ponieważ nie miałem żadnych problemów z wirusami. Niestety teraz zobaczyłem, że jestem w błędzie. Panda Antivirus Pro 2009 znalazła u mnie 308 zainfekowanych plików oraz 12 programów szpiegujących (spyware).
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

Konkursy

• Wszystkie konkursy zakończone. Zapraszamy wkrótce.

• Konkurs świąteczny 2020

Konkurs świąteczny 2020

Po raz kolejny przygotowaliśmy dla Was Świąteczny Konkurs, w którym możecie wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Aby wziąć udział w...

• 10 urodziny vortalu!

10 urodziny vortalu!

Tak, już dziesięć lat jesteśmy z Wami! Z okazji naszej rocznicy przygotowaliśmy razem z naszymi partnerami dla Was kolejny konkurs z...

Ostatnio na forum