Ergonomia ponad wszystko?

Rzut okiem: Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000

Autor: Mateusz Galon | Data: 2010-03-27 20:45:44

A A A | Wejść na stronę 29229 | Komentarzy 5

Podsumowanie
Ergonomiczna, przewodowa klawiatura od Microsoftu zrobiÅ‚a na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Posiada ona duże, a zarazem bardzo wygodne klawisze (w ukÅ‚adzie typu Comfort Curve), które charakteryzujÄ… siÄ™ wysokÄ… kulturÄ… pracy. Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 posiada kilka przydatnych multimedialnych przycisków, jednak nie jest przeÅ‚adowana czÄ™sto zbÄ™dnymi dodatkami, które tylko podnoszÄ… koszty urzÄ…dzeÅ„ wskazujÄ…cych. Nasz dzisiejszy bohater wedÅ‚ug producenta kosztuje 89 PLN, jednak w polskich sklepach można go znaleźć poniżej 60 PLN, co czyni tÄ… ofertÄ™ niezwykle atrakcyjnÄ…. Producent udziela 36 miesiÄ™cy gwarancji na swój produkt.
Dostępność i cena:
Cena według producenta: 89zł

Wady i zalety:

plus
  • Å›wietne wykonanie
  • nowoczesny wyglÄ…d
  • wysoka ergonomia
  • plug&play

minus
  • brak CD w komplecie
SprzÄ™t do testów dostarczyÅ‚a firma:
iiyama
http://www.microsoft.com/

Serdecznie dziękujemy.
Warto przeczytać: Do góry

Komentarze

• 2010-03-28 09:57:40

Nawet taka sobie klawiatura ciekawe po ile ?
  • 2010-03-28 10:36:00

Cena jest w podsumowaniu - 89zł, natomiast tak jak Mateusz pisze, znajdziemy ją w sklepach o wiele taniej ;) Myślę, że w te cenie jest to jedno z lepszych tego typu urządzeń.
  • 2010-03-29 17:35:17

Mateusz, a gdzie lanie wody ??
  • 2010-03-31 16:08:42

owszem, fajna ta klawiatura. Za taką cenę bardzo rozsądny wybór.
    p.s. szkoda że nie było lania wody, ale Microsoft zapewnia, że i to przetrzyma :-D
  • ~MichaÅ‚S

2011-07-06 10:45:33

Używam tej klawiatury od kilkunastu już miesięcy. Cena spadła do bardzo przystępnego poziomu oscylującego w okolicy 60zł. Wiele modeli klawiatur pod moimi palcami się już przewinęło, zwykle modele o rząd wielkości droższe, jednak ten Microsoft wydaje mi się najlepszym wyborem.
    Świetna ergonomia jak na klawiaturę niełamaną. Cichy i miły skok klawisza. I wygląd fajny.
    Kawał fajnej klawiatury dzięki czemu pozbyłem się zmęczenia nadgarstków i polepszyłem precyzję i szybkość pisania.

Komentarz 5